Under tiden...

Hej alla snälla läsare! 

Nu har det gått en hel månad sen jag lade upp ett kapitel, kan knappt fatta det. Det är verkligen huuuur många som helst som har undrat och bett om ett till kapitel. "Kommer du tillbaka?", "Vi saknar dig" osv. Jag har fortfarande en liten del av er, ungefär 50 personer som kikar in varje dag, för att titta om jag - kanske - lagt in ett nytt kapitel, men nej. Bara tanken på eran tålmodighet gör mig så himla glad! Så jag tänkte ta och lägga in ett inlägg för att visa hur mycket jag bryr mig. Alla era kommentarer har gjort mig jätteglad verkligen.
Och varför har jag slutat skriva då? 
Delvis för att jag har riktigt fullt upp just nu. Skolan, sedan stallet/ träna - varje dag. Jag har alltså inte så mycket tid längre. All tid över går åt att plugga, vara med ponnyn eller hålla på med musiken som betyder grymt mycket för mig nu. 
Men även för att jag helt enkelt inte har lust att skriva på denna fanficen. Vilket verkligen är synd, blir så arg på mig ibland. En del av er skriver så fina kommentarer som gör så att jag blir arg på mig själv för att jag slutat. 
Intresset för grabbarna kommer jag aldrig tappa. Visst, tiden av fangirling är nog över. Men jag älskar dessa killar över allt annat. 

Just nu håller jag på att fundera. Ska jag börja med en ny fanfic, eller ska jag sluta helt och hållet? Om jag frågar er, blir nog svaret det första. 
Jag vet inte. Har faktiskt inte lust med att börja på en ny, sedan sluta efter 15/20 kapitel som jag gjort med de två jag skrivit hittills. Ska jag börja på en ny, så ska jag verkligen satsa på den. Och det tvekar jag på om jag har tid med... 

Börjar jag på en ny fanfic (i en ny blogg) så får ni såklart uppdatering om det. Gör jag inte det, så får ni antagligen uppdatering om det också. 

Det var nog allt. 
Tack för att ni följt den här, vi får se om den avslutas eller hur jag gör! Vi hörs ♥
Släng gärna in en kommentar, det betyder mycket!  

dayiews.com lägger jag faktiskt upp riktigt mycket om one direction. Och om det hänt något med den här fanficen så lägger jag också upp det där först. Men även massa bilder ur mitt liv. @wildspirit heter jag där, så det är bara att lägga till mig.
RSS 2.0